MET ZONFONDS FINANCIER JE EENVOUDIG EN SNEL JOUW ZAKELIJKE ZONNEPANELEN

zonnepanelen lening met de beste voorwaarden

Binnen 1 minuut geregeld

Voordelen Zonfonds

FINANCIERING VIA HET ZONFONDS

Het Zonfonds is een financieringsfonds van ZonnepanelenDelen (met inbreng van ING en eerder Rabobank). Vanuit het Zonfonds krijgt elke ondernemer een lening voor de financiering van zonnepanelen. Dat is inclusief rentekorting door middel van een groenverklaring op de zonnepanelen. De financiering is beschikbaar vanaf 200.000 tot 5.000.000 euro en heeft een looptijd van 15 jaar met lineaire aflossing. In combinatie met een Zon-Obligatie lening kan de ondernemer tot 98% van de projectkosten laten financieren. Het Zonfonds hanteert een scherpe rente. Vraag financiering aan en je hebt binnen 24 uur een financieringsvoorstel retour met het meest recente rente aanbod.

Zonfondsafbeelding2.JPG
ZPD dashboard.png

De voordelen van zonnepanelen lening via het Zonfonds

1. Lening voor zonnepanelen tot 98% van de projectbegroting
2. Eigen inbreng slechts 2%
3. Looptijd 15 jaar
4. De scherpste rente
5. Groenfinanciering mogelijk
6. Direct besparen op je energiekosten

HOE WERKT HET ZONFONDS?

Met Zonfonds financier je eenvoudig en snel zonnepanelen met een bancaire lening.

1

financieringsaanvraagf.png
Financieringsaanvraag
Op basis van jouw wensen doen wij een financieringsvoorstel.

2

Overeenkomstf.png
Overeenkomst
Je ontvangt een bevestiging dat je financiering beschikbaar is.

3

Profiterenf.png
UITBOEKEN EN BEHEREN
Na aanleveren documentatie keren we het geld uit.
Voorstel aanvragen

Ontvang een vrijblijvend voorstel, in 1 minuut geregeld.

FAQ Zonfonds

Wat is het Zonfonds?

Zonfonds is een door ZonnepanelenDelen beheerd fonds dat gefinancierd wordt door verschillende banken. Het fonds is opgericht voor het financieren van zakelijke zonnepanelen op dak en veld. De financiële slagkracht van het Zonfonds, combineren we met onze expertise in zonne-energie om optimaal te profiteren van het zonnedak of zonnepark. Met het Zonfonds in combinatie met de uitgifte van obligaties bieden wij één loket voor de totale financieringsvraag. Ondernemers beschikken hierdoor sneller over de benodigde financiering.

Waarom kiezen voor Zonfonds?

Zonfonds richt zich op financiering van zonnedaken en zonneparken van 200.000 tot 5.000.000 euro. Deze project grootte is vaak te klein voor een projectlening bij een bank, maar te groot voor de ondernemer zelf. Deze duurzame lening is speciaal ontwikkeld voor zonne-energieprojecten met SDE+. Met een bancaire lening van het Zonfonds trekken organisaties eenvoudig een substantieel deel van het kapitaal aan om zonnepanelen aan te schaffen tegen de scherpste rente.

Een lening voor zonnepanelen aantrekken voor jouw zakelijke zonne-energieproject?

Een lening voor zonnepanelen verschaffen wij via het Zonfonds. Door onze specialisatie op zonne-energie kunnen wij leningen verstrekken aan zakelijke zonne-energieprojecten. Doordat wij online beheer systeem voor zonne-energieprojecten hebben gebouwd én een AFM-vergunning hebben om financiële diensten te verlenen zijn wij in staat deze leningen uit te boeken met de beste voorwaarden voor zonnepanelen. Een lange looptijd en een scherpe rente.

Ik heb een SDE+ beschikking: wat zijn de volgende stappen?

Met de SDE+ beschikking heb je de basis voor een positieve businesscase van jouw zonne-energieproject. Wil je financiering via het Zonfonds voor jouw zon-pv project? Onderstaand schetsen we de stappen om het project te realiseren:

  1. Vraag een offerte op bij een installateur voor de gewenste zonnepanelen-installatie;
  2. Vraag financieringsverzoek aan bij ZonnepanelenDelen;
  3. Teken de overeenkomst met ZonnepanelenDelen;
  4. Vestig een opstal op het dak of veld voor de zonnepanelen;
  5. Geef de opdracht aan de installateur;
  6. Profiteer van de opbrengsten uit jouw zonne-energiesysteem!

De kennis en expertise in het zonfonds

ZonnepanelenDelen financiert al vanaf 2014 zonne-energieprojecten. We hebben al meer dan 75 miljoen euro aan zonnedaken- en parken succesvol gefinancierd. We begrijpen dus als geen ander hoe deze zonne-energieprojecten in elkaar zitten. Daarom zijn onze voorwaarden aantrekkelijk en haal je de meeste waarde uit jouw zonne-energieproject.

Meer weten over Zonfonds?

Wil je meer informatie over Zonfonds voordat je een aanvraag doet? We zijn je graag van dienst van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Je kan ons bereiken via financiering@zonnepanelendelen.nl of bel met 020 - 435 75 27.

DOWNLOAD GRATIS WHITEPAPER

ZonnepanelenDelen is specialist in het financieren van zonne-energieprojecten. Sinds 2014 hebben we financiering verzorgd waardoor ruim 150 ondernemers zonnestroom produceren en profiteren van een lagere energierekening. Dat doen we ook graag voor jou. Zo kunnen we samen de energietransitie versnellen en Nederland verzonnen.

Download hier ons whitepaper: De belangrijkste zaken voor de financiering van jouw zakelijke zonne-energieproject met SDE+(+)